Fyld din kop med fantasi og din tallerken med farver


I caféen hos Art by Me kan du roligt lade samtalen flyde. Faktisk er det svært andet. At male er en sjov og tryg måde at være sammen på. Du vælger keramikken. Du maler den. Vi brænder den. Ca. en uge senere kan du hente den.
Mens du farvelægger kan du nyde vores friskbryggede kaffe, en kop varm kakao eller en kop te sammen med dine venner eller familie.

Priser.
Vores startpris på keramikken er fra 159 kr. afhængig af keramikkens størrelse og udformning. Prisen er inklusiv farver, glasering og brænding.

Keramikken.
Der findes over 200 forskellige slags keramik i caféen som du kan vælge imellem. Find eventuel inspiration på vores instagram @artbyme.dk eller i vores mange inspirationsbøger i caféen.

Maling.
Vi har over 80 forskellige farver at vælge imellem. Så kun fantasien sætter grænser.
En gang om måneden finder vi vores krystal glassur frem, som giver den mest utrolige effekt på keramikken. Læs mere om dette her: krystal effekt.

Glasuren.
Når du har malet dit keramik, skal det glaseres. Det giver dit kunstværk en helt særlig skinnende og klar kulør, som fremhæver dine farvevalg ekstra meget. 

Ovne der brænder igennem.
Til sidst brænder vi dit malet keramik. Men det skal du ikke sidde og vente på. Resultatet bliver nemlig bedst, hvis vi brænder det i 50 timer i træk. Ovnen er først 20 grader, men efter syv timer løber den op på hele 1050 graders varme. 

Selvhenter.
Ca. en uge efter dit besøg i caféen kan du hente dit keramik, for så har vi fået det brændt færdigt.

Booking af bord:
Eftersom vi kan have meget travlt, anbefaler vi at du booker bord på forhånd hos os.
Du kan booke bord enten i Aalborg eller i vores nye café i Aarhus:
Aalborg: Tlf. +45 27 63 32 32
Aarhus: Tlf. +45 40 60 50 56


Vi hjælper dig
Inden du går i gang med at male, får du instruktion i hvordan det hele foregår. Hvis du mangler en god idé til, hvad du skal male, så kom 10 min før og find inspiration i vores mange inspirationsbøger.

Drikkelse
Fra kaffehjørnet i caféen kan der købes varme og kolde drikke samt coffee to go. Vi serverer ikke mad.
Mad og drikke må ikke medbringes.