Fyld din kop med fantasi og din

tallerken med farver


I caféen hos Art by Me kan du roligt lade samtalen flyde. Faktisk er det svært andet. At male er en sjov og tryg måde at være sammen på. Du vælger keramikken. Du maler den. Vi brænder den. Ca. en uge senere kan du hente den.
Mens du farvelægger kan du nyde vores friskbryggede kaffe, en kop varm kakao eller en kop te sammen med dine venner eller familie.

Priser
Vores priser på keramik ligger mellem 125 kr - 549 kr. Prisen afhænger af, hvad man vælger at male på. Prisen er inklusiv farver, glasering og brænding.
Priser på alt keramik finder du i en af vores to caféer.

Keramikken.
Der findes over 200 forskellige slags keramik i caféen som du kan vælge imellem. Find eventuel inspiration på vores instagram @artbyme.dk eller i vores mange inspirationsbøger i caféen.

Maling
Vi har over 80 forskellige farver at vælge imellem. Så kun fantasien sætter grænser.
En gang om måneden finder vi vores krystal glassur frem, som giver den mest utrolige effekt på keramikken. Læs mere om dette her: krystal effekt.

Glasuren
Når du har malet dit keramik, skal det glaseres. Det giver dit kunstværk en helt særlig skinnende og klar kulør, som fremhæver dine farvevalg ekstra meget. 

Ovne der brænder igennem
Til sidst brænder vi dit malet keramik. Men det skal du ikke sidde og vente på. Resultatet bliver nemlig bedst, hvis vi brænder det i 50 timer i træk. Ovnen er først 20 grader, men efter syv timer løber den op på hele 1050 graders varme. 

Selvhenter
Ca. en uge efter dit besøg i caféen kan du hente dit keramik, for så har vi fået det brændt færdigt.

Vi hjælper dig
Inden du går i gang med at male, får du instruktion i hvordan det hele foregår og vi hjælper dig gerne med de forskellige male teknikker og eventuelle spørgsmål.

Drikkelse
Fra kaffehjørnet i caféen kan der købes varme og kolde drikke samt coffee to go. Vi serverer ikke mad.
Mad og drikke må ikke medbringes.

Booking af bord
Eftersom vi kan have meget travlt, anbefaler vi at du booker bord på forhånd hos os.
Du kan booke bord enten i Aalborg eller i vores café i Aarhus:
Aarhus: Tlf. +45 40 60 50 56

 

Aalborg: Tlf. +45 27 63 32 32