Remember that you can take our cozy atmosphere with you home with our popular Cozy Kits!

Basket

Your basket is empty

Keep shopping

Lær os at kende

Mette Fruensgaard og Annette Terp er grundlæggerne bag Art by Me. Vi mødte hinanden i tandplejen, hvor vi hurtigt blev rigtig gode veninder. Snakken gik tit på, at vi godt kunne tænke os at lave noget andet og skabe et kreativ univers. På en rejse til en storby opdagede vi et nyt koncept: at male på keramik. Vi tilføjede en masse hygge til konceptet og langsomt blev vores tanker og drømme til virkelighed.

Den 10. juni 2017 kunne vi byde vores første gæster velkommen i vores café i Aalborg. Og i dag er vi stolte over, at kunne tilbyde alle vores gæster et sted med ro og frirum til kreative udfoldelser fra den ellers travle hverdag.

Vores tanker er nemlig at tilbyde en kreative café, der har til formål at skabe hyggelige og kreative rammer, som giver vores gæster en pause fra hverdagens stress og jag. Et sted hvor alle kan være med, uanset alder, køn, profession og kreative talenter. Vores motto hos Art by Me er nemlig “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert”, og det synes vi passer perfekt til den atmosfære vi stræber efter at have her i caféen.

Så vi byder varmt velkommen til vores lille kreative univers, og håber at du vil nyde det lige så meget som vi gør.

Vision

Vi har en vision hos Art by Me, om at skabe et kreativt, hyggeligt og stressfrit univers, hvor alle kan finde ro og nærvær i nuet. Det er nemlig vigtigt en gang imellem at tage en pause fra hverdagens mange opgaver, pres og ansvar og bare nyde at være tilstede med dem man holder af. Vi drømmer stort, og vi ønsker at give alle mennesker denne oplevelse i Danmark såvel som resten af verden. Uanset kultur og lokation, mener vi, at alle bør have muligheden for at fordybe sig kreativt og mærke den ro man får.

Mission

Bag en drømmende og visionær virksomhed står et stærkt team. Det er vores erfaring, at vi ikke kan klare alt selv, da der bare ikke er timer eller dage nok på en uge. Derfor har vi samlet et pålideligt og dygtigt team, der klarer de daglige opgaver og kommer med gode ideer og input, der bare gør os endnu stærkere og dygtigere. Derfor ved vi, at vi gennem dialog og ved at lytte til vores medarbejdere kan skabe de rigtige rammer for dem og vores gæster. Fantastisk service giver ikke kun god feedback og glade gæster; det giver også mulighed for at etablere flere Art by Me-universer - i Danmark og i udlandet. Vi vil altid gerne give den absolut bedste service – kun på den måde kan vi vokse.

Mangfoldighed

Mangfoldighed-om-os-Art-by-Me

Vi skelner ikke mellem køn, alder, profession eller status. Vi byder alle velkommen.
Kreativitet kommer nemlig i alle former, størrelser og indpakninger - og åh, hvor vi elsker det.

Passioneret

Passioneret-om-os-Art-by-Me

Ved at vi selv er passioneret for vores virksomhed, koncept, ansatte og gæster, kan vi se og mærke, hvordan det smitter af på dem omkring os - og det giver bare sådan en god energi.

Oplevelsesskabende

Oplevelsesskabende-om-os-Art-by-Me

Vi maler ikke bare på keramik, vi skaber også nærvær, oplevelser og minder for livet der er både fysisk og hjertevarmende.