Remember that you can take our cozy atmosphere with you home with our popular Cozy Kits!

Basket

Your basket is empty

Keep shopping

Polterabend - mal på keramik

Tag bruden eller brudgommen med ind i vores café og få et par hyggelige timer sammen. Hvis I ønsker det, kommer vi gerne ud af huset. Når I er sammen om en kreativ aktivitet vil snakken gå lystigt, og I kan grine eller græde over det I får malet sammen. Vi vil gøre vores bedste for, at bruden eller brudgommen får et par timer, de ikke glemmer. I fællesskab sammensætter vi et arrangement, der passer lige netop til jeres ønsker.

Hvordan fungerer det så egentlig?
Der er et hav af muligheder, når I skal ind og have polterabendshygge hos os. I kan fx male én ting hver til bruden - det koster keramikkens pris. I kan også male én stor ting sammen til bruden - det koster keramikkens pris + stolepris for dem der ikke køber keramik. I kan også forberede fx et fad som I tager med til brylluppet som gæstebog - det koster keramikkenspris + stolepris for dem der ikke køber keramik + farvepalette to-go. Og faktisk, så kan I også få det hele med som en hyggepakke.

Skal vi komme ud til jeres fest, så læs om de forskellige muligheder her:

Basis pakken

Hyggepakker med afhentning i caféen.

Køb hyggepakker to-go her og hent dem i din ønskede café.

Pris: Keramikkens pris + evt. tilkøb af maling.

Glimmer pakken

Hyggepakker med levering og information.

Køb hyggepakker her eller kom forbi os i caféen, så pakker vi dem for dig, kører det ud til dig og hjælper jer i gang. Derefter kører vi igen, og overlader hyggen til jer selv. I skal selv pakke sammen og aflevere keramikken igen, med mindre andet aftales.

Pris: Keramikkens pris + tilkøb af maling.
350 kr. pr. påbegyndt time pr. medarbejder (kørselstid medregnes fra start til slut) Kørsel pr. km.

Krystal pakken

En pop-up cafe til din begivenhed.

Vi laver en lille pop-up cafe med flasker, kakler, pensler, forklæder, farveprøver og teknikker. I får en introduktion til farverne og teknikkerne. Vi bliver til I er færdige, rydder op og tager det hele med os igen.

Pris:
Keramikkens pris + 30 kr. farve.
500 kr. pr. påbegyndt time pr. medarbejder (kørselstid medregnes fra start til slut)Kørsel pr. km.

Ønskes den færdigbrændte keramik leveret inden for en radius af 15 km, koster det 350 kr. pr. påbegyndt time (kørsel) + kørsel pr. km. Dette kan tilkøbes til Glimmer pakken og Krystal pakken.

Ring til os på +45 27 63 32 32 eller skriv en mail for at få mere info.

Hold din polterabend hos Art by Me I Aalborg, Horsens ellerAarhus
Section
Drop element here
Section
Drop element here