Husk at du kan tage hyggen med hjem med vores populære Hyggepakker!

Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Formiddagstilbud

Kaffetid - hver mandag formiddag fra kl. 10.30-13.00 kan du få en kop gratis sort kaffe - evt. med en slat mælk i - når du skal ind og male. Vi elsker nemlig at starte morgen og ugen ud med at være kreative og for at sparke hele systemet i gang, skal der gerne en god kop kaffe til. Alt du skal gøre er, at booke dit bord (book dit bord her), så sørger vi for at kaffen er klar til dig.


Krystalformiddag - hver onsdag formiddag kl. 10.30.13.00 åbner vi for krystaldørene. Her har du mulighed for at lege med alle vores unikke krystalglasurer. Det koster 50 kr. i tilmeldingsgebyr og du kan booke dit bord og læse mere om krystallerne lige her.


Barselsgruppe - er du på barsel kan du hver torsdag formiddag kl. 10.30-13.00 komme ind og være lidt kreativ sammen med din baby. Vi vil gerne skabe rammerne for en hyggelig formiddag så du kan komme lidt ud af hjemmet og mødes med andre mødre eller fædre på barsel samtidig med at I maler på keramik. Her er det en oplagt mulighed for at lave søde og mindefulde babytryk. Vi giver en kop gratis sort kaffe - evt. med en slat mælk i - så I kan starte formiddagen på bedste vis. Det koster ikke noget at deltage i barselsgruppen udover det keramik I ønsker at male på. Gruppen er åben for alle barslende der har lyst til at deltage, og man kan komme alene eller lave en aftale med sin mødregruppe eller barslende veninder og venner.

*Obs, gæster uden børn er naturligvis også velkommen, vi gør vores bedste for, at placere mødre og fædre og almindelige gæster for sig.


Kreative formiddagstilbud til de formiddagsfriske | Art by Me