Husk at du kan tage hyggen med hjem med vores populære Hyggepakker!

Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Vi støtter_

Art by Me er stolte af at støtte de sårbare og udsatte grupper. Alle skal have muligheden for at udleve kreativiteten og opleve den ro, fordybelse og pause det giver.


Derfor støtter vi blandt andet:

Lyserød Lørdag - støt brysterne, fordi brystkræft rammer hver 9. danske kvinde og dermed påvirkes en hel familie samt venner og omgangskreds. Sagen står vores hjerte nær, da vi er en stor arbejdsplads hovedsageligt bestående af kvinder.

 

Børneafdelingen på Aalborgs Universitetshospital, fordi børn og sygdom ikke burde eksistere i samme sætning. Alle børn har ret til at leve en bekymrings fri barndom uden mange hospitalsbesøg, triste forældre og udsigten til mange test, nåle og tåre.
Vi vil derfor gerne bringe tankerne hen på noget andet og vi kan se, at når børnene sidder fordybet med pensler og maling, bliver skuldrene lidt lettere.

 

Børn og unge psykiatrien på Aalborgs universitetshospital, fordi det mentale helbred er lige så vigtigt som det fysiske. Noget vi selv finder ro i, når hverdagen overvælder os, er at søge ned i kreativiteten.
Her får tankerne ro og vi kan igen lege, puste ud og lade op. Kan vi give bare en brøkdel af det videre til børn og unge der ikke altid kan se den lyse side, så er vores hjerter fyldte.

 

Børn der ikke har meget, og hvis forældre gør alt for at få hverdagen til at hænge nogenlunde sammen, skal også have mulighed for at hygge sig lidt ud over det sædvanlige. Derfor har lavet et samarbejde med hjælpeorganisationen Gestus Nord som vi støtter for at give børn fra trængte familier en ekstra hyggelig oplevelse i en presset hverdag. Det er Gestus Nords mission at styrke nordjyske børn og unges tro på egne evner og derigennem skabe fundamentet for, at de aktivt kan vælge deres egen fremtid. 

 

Kultur og oplevelser er noget vi selv elsker at benytte os af, og derfor er vi erhvervssponsorer hos:

Aalborg Teater

Aalborg Håndbold

 

 

Vi støtter | Art by Me