Husk at du kan tage hyggen med hjem med vores populære Hyggepakker!

Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Book bord i Aalborg

I samarbejde med easyTableBooking.dk

🔵 5 vigtige ting du skal vide og være opmærksom på og 2 oplysninger der er rare at vide 🔵

(1) Vores pladser er forbeholdt malende gæster. Der kan tilkøbes en stol for 100 kr. til gæster der ikke ønsker at male. Du må dog have ét barn med på 12 år eller derunder, uden at betale stolepris. Husk at booke bord til alle der ønsker en siddeplads.

(2) Hvis vi har rigtig travlt i caféen, så kan du komme til at sidde ved samme bord med andre gæster. Vi gør selvfølgelig alt for, at I har så god plads som muligt mellem jer og andre gæster.

(3) Er du blevet syg eller forhindret, så ring hurtigst muligt og senest 24 timer før og giv besked på +45 27 63 32 32.Du kan også annullere din booking i din bekræftelsesmail.Vi modtager ikke afbud på mail, telefonsvare, sms, Facebook eller Instagram.

(4) Udebliver du fra din booking uden at ringe afbud, vil vi sende en opkrævning på 100 kr. pr. gæst.

(5) Kom gerne til din bookede tid. Møder du op før din booking begynder, så kan du risikere at vente udenfor. Vi klargør nemlig caféen til dig, så du kan få den bedste oplevelse.

(6) Har du ikke fået en bekræftelsesmail, så kig i dit spamfilter.

(7) Hvis du gerne vil booke et firmaarrangement, høre mere om ud-af-huset-arrangementer eller noget helt tredje, så send os en mail på aalborg@artbyme.dk.

Vi glæder os til at se dig.💙