Husk at du kan tage hyggen med hjem med vores populære Hyggepakker!

Kurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Mal og Mysterie

Arrangementet der er perfekt til polterabend, personalehygge, firmaarrangementet eller familieudflugten - læs med og bliv klogere på vores pakkeløsninger

Hvad er det?
City Escape er ligesom et escape rum - bare udendørs! Med en kuffert skal I løse mysterier og redde verden - eller brylluppet. Med en pakkeløsning sørger vi for, at I får ladet godt op med en omgang hygge og maling på keramik, før I skal ud og redde verden (eller brylluppet) i Horsens by, og løse mysteriet i kufferten.

Hvem er city escape?
City Escape har nytolket det klassiske escape room, og lavet hele konceptet udendørs. Med en kuffert i den ene hånd og en iPad i den anden, skal du og dit team løse mysteriet I har valgt som udfordring. Sikkert og sjovt guider iPadden jer rundt i Horsens by, for at løse de forskellige opgaver.

Hvem er Art by Me
Art by Me er en keramik cafe hvor du kan male og personliggøre dit eget stykke keramik. Du har 100 farvemuligheder og kan vælge blandt 300 stykker keramik. Vi byder dig velkommen indenfor i vores lille hyggelige cafe, hvor rummet er kreativt og atmosfæren rolig.Kort forklaring om hvad pakker indeholder

Sådan kan din formiddag/eftermiddag se ud, med en pakkeløsning.
- 2,5 times keramikmaling efterfulgt af 2 timers cityescape
○ Mød op i Art by Me kl. 09.30/12.30 til keramikmaling. Undervejs får I jeres kuffert udleveret. Når I er færdige med at male, kan I begynde på mysterierne. Aflever kufferten igen inden kl. 14.00/17.00.

Priser og mysterier
- City escape koster 175 pr. person med et maksimum deltager antal på 6 personer pr kuffert.
- Vælg mellem disse missioner
○ Operation mindfall
○ Blackout
○ Den magiske portal
○ Save The Wedding (Kvinder) = til brudens polterabend.
○ Save The Wedding (Mænd) = til brudgommens polterabend.

- Keramik maling kommer i 3 forskellige pakkeløsninger
1: 250 kr. - indeholder 1 valgfri varm drik + ét stykke keramik vi udvælger til jer
2: 300 kr. - indeholder 1 valgfri varm/kold drikkevare (saft/sodavand) + chips + ét stykke keramik vi udvælger til jer
3: 350 kr. - indeholder 1 valgfri drikkevare (kaffe/vand/øl/vin + en snackskål med nødder + ét stykke keramik vi udvælger til jer.

Har I ønsker til typen af keramik, så skriv gerne dette, så prøver vi at imødekomme det.

Hvordan tilmelder man sig?
Vil du tilmelde dig og din gruppe, så udfyld kontaktformularen (henvendelser på denne er udelukkende til spørgsmål eller booking til pakkeløsning med city escape og keramikmaling).

Vær opmærksom på, at bookingen først er gennemført, når du har modtaget en bekræftelse på mail. Har du spørgsmål, skriv da til horsens@artbyme.dk

Tusind tak for din booking eller din tilmelding til vores venteliste. 

Læs om de forskellige misioner lige HER