Remember that you can take our cozy atmosphere with you home with our popular Cozy Kits!

Basket

Your basket is empty

Keep shopping

Job hos Art by Me

Medarbejder til ovn- og glaserings område 30-37 t/u, Aalborg

Er du struktureret og kan arbejde præcist og hurtigt? Har du øje for de små detaljer, og elsker du at nusse for keramik? Så har vi helt sikkert jobbet til dig som vores nye medarbejder til ovn- og glasering området Aalborg. 

I Aalborg søger vi en medarbejder til ovn- og glaserings området på 30-37 t/u, der primært skal glasere vores gæsters færdigmalede keramik samt fylde og tømme vores ovne. Kundekontakt og andre caféopgaver vil også forekomme.

Du skal være forberedt på at arbejde hver anden weekend, og dine arbejdstider kan variere med morgen- og aftenvagter i tidsrummet 08.00-22.30. Dog vil timerne som udgangspunkt ligge i dagtimerne. Til gengæld får du Aalborg sødeste kollegaer og hyggeligste arbejdsplads.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Glasering af keramik
 • Fylde og tømme ovne
 • Vedligeholdelse af ovne - her inklusiv rengøring
 • Kvalitetstjek og sortering af keramik

   

  Nøgleord, vi håber, der passer på dig

  • Gå-på-mod: du behøver ikke at have erfaring med keramik, glasering eller ovne (hvis du har, er dette naturligvis en fordel, men ellers vil du blive lært op af en af vores dygtige ovnmedarbejdere). Men vi håber, at du er fyldt med gå-på-mod, også når vi har rigtig travlt, og ovnrummet er fyldt godt op.
  • Ansvarlig: ovnrummet er der, hvor magien sker, når keramikken møder glasuren og senere ovnen. Men det er også der, hvor der kan ske rigtig mange små fejl. Derfor er det vigtigt, at du tager ansvar for keramikken, som var den din egen, så vores gæster kan komme hjem med et flot stykke keramik og en god oplevelse. 
  • Struktureret: efter en travl dag kan ovnrummet hurtigt blive fyldt op. Her har vi brug for dig, der kan arbejde hurtigt under pres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt, at du er struktureret, kan sætte ting i system og bevare det store overblik. 
  • Detaljeorienteret: I ovnrummet er der mange ting at holde styr på. Og når vi glaserer alt i hånden, betyder det naturligvis også at der er mulighed for at begå menneskelige fejl. Derfor er det vigtigt, at du er detaljeorienteret og koncentreret, så fejl ikke forekommer ofte. 

   

   Du får det store overblik over ovnrummet. Dette inkluderer 5 ovne og gæsternes keramik, der skal glaseres og passes på, så vores gæster får et smukt glaseret stykke keramik med hjem igen efter deres besøg. 


    

   Andre opgaver, som du kan møde i dit arbejde hos os:

   • Holde farveoplæg for gæsterne. Når gæsterne besøger os første gang, skal de præsenteres for alle de mange muligheder, vores colorbar byder på. Det er derfor et krav, at du kan stå og snakke foran mange mennesker - selve farveoplægget skal vi nok lære dig, før vi kaster dig for gæsterne.
   • Lave og servere kaffe. Vi har et lille kaffehjørne, hvor gæsterne kan bestille diverse drikkevare samt snacks. Du skal derfor lave kaffe, the og andet og servere det for gæsterne. 
   • Fylde op på pluklageret. Når vi får keramik, skal det slæbes ned i vores kælder. Og når hylderne på vores pluklager er tomme, skal de fyldes op. Du skal derfor kunne slæbe kasser op og ned, og ikke være bleg for at få lidt sved på panden. 
   • Løse ad hoc opgaver. Du er et af mange tandhjul, der skal til få caféen til at løbe rundt, samtidig med, at vi bevarer den hyggelige og rolige Art by Me-stemning for gæsten. Du skal derfor være parat til at løse alle de små opgaver, cafédrift byder på. 
   • Du behøver ikke nødvendigvis være kreativ. Du skal ikke være ked af det, hvis du ikke har en kreativ knogle i dig. Vi skal nok lære dig alt, hvad der har med maling og teknikker at gøre, så du kan vejlede gæsterne på bedste vis - også selvom du ikke er kreativ.

    

    Du bliver en del af et helt fantastisk team, hvor vi elsker at hygge, snakke og være kreative samtidig med, at vi løber hurtigt og yder en fantastisk service for vores gæster. Vi holder ofte aftener, hvor vi selv maler på keramik - både så vi kan blive bedre til det med maling og pensler, men også fordi, at det er mega hyggeligt. Vi håber, at du vil bidrage til hyggen og den gode stemning, vi holder herinde. 

    Kunne du tænke dig at søge stillingen? Så send din mest motiverede ansøgning samt CV til nadja@artbyme.dk. 

    Ansøgningsfrist er fredag d. 24. maj 2024

    Vi holder løbende samtaler, da vi gerne vil ansætte dig hurtigst muligt. 

    Har du ikke hørt fra os efter d. 31. maj 2024 er stillingen besat til anden side. 

    Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Nadja 60 64 10 23

    Send en motiveret ansøgning samt CV til mail: nadja@artbyme.dk

    Vi modtager kun ansøgninger og CV på mail.