Remember that you can take our cozy atmosphere with you home with our popular Cozy Kits!

Basket

Your basket is empty

Keep shopping

Vi støtter

Art by Me er stolte af at støtte de sårbare og udsatte grupper. Alle skal have muligheden for at udleve kreativiteten og opleve den ro, fordybelse og pause det giver.

Derfor støtter vi blandt andet:

Lyserød Lørdag - Støt brysterne
fordi brystkræft rammer hver 9. danske kvinde og dermed påvirkes en hel familie samt venner og omgangskreds. Sagen står vores hjerte nær, da vi er en stor arbejdsplads hovedsageligt bestående af kvinder.

Lege og kreaheltene
fordi børn og sygdom ikke burde eksistere i samme sætning. Alle børn har ret til at leve en bekymrings fri barndom uden mange hospitalsbesøg, triste forældre og udsigten til mange test, nåle og tåre.Vi vil derfor gerne bringe tankerne hen på noget andet og vi kan se, at når børnene sidder fordybet med pensler og maling, bliver skuldrene lidt lettere.

Børn og unge psykiatrien
fordi det mentale helbred er lige så vigtigt som det fysiske. Noget vi selv finder ro i, når hverdagen overvælder os, er at søge ned i kreativiteten.Her får tankerne ro og vi kan igen lege, puste ud og lade op. Kan vi give bare en brøkdel af det videre til børn og unge der ikke altid kan se den lyse side, så er vores hjerter fyldte.

Gestus Nord
Børn der ikke har meget, og hvis forældre gør alt for at få hverdagen til at hænge nogenlunde sammen, skal også have mulighed for at hygge sig lidt ud over det sædvanlige. Derfor har lavet et samarbejde med hjælpeorganisationen Gestus Nord som vi støtter for at give børn fra trængte familier en ekstra hyggelig oplevelse i en presset hverdag. Det er Gestus Nords mission at styrke nordjyske børn og unges tro på egne evner og derigennem skabe fundamentet for, at de aktivt kan vælge deres egen fremtid. 

Skyggebørn
Fordi sorg er svært at tale om, og mange flere børn og unge kæmper med det end du lige tror. Hos Skyggebørn er samtalen i fokus for børn og unge der har eller har haft sorg tæt ind på livet. Vi ønsker at bakke op om samtalen om sorgen - måske det er nemmere at tale om med en pensel i hånden. 

Aalborg Teater
Fordi kultur og oplevelser er noget vi selv elsker at benytte os af, og derfor er vi erhvervssponsorer for Aalborg Teater

Vi støtter brysterne ved lyserød lørdag hos Art by Me
Vi støtter legeheltene hos Art by Me
Vi støtter kreaheltene hos Art by Me
Vi støtter børn og unge psykiatrien hos Art by Me
Vi støtter Gestus Nord hos Art by Me
Vi støtter skyggebørn hos Art by Me
Vi støtter Aalborg teater hos Art by Me