Remember that you can take our cozy atmosphere with you home with our popular Cozy Kits!

Basket

Your basket is empty

Keep shopping

Lær os at kende

Velkommen til Art by Me. Her kan du lære mere om os, og om hvordan det hele startede.

Hvordan Art by Me opstod

En varm junidag i 2017 åbnede Mette og Annette døren til den første Art by Me keramikcafé i Aalborg, med en vision om at tilbyde nordjyder et kreativt pusterum fra en fortravlet hverdag. Pusterummet skulle være hjertevarmt, kreativt, roligt og med plads til fordybelse.

Ideen udsprang fra et behov fra deres eget liv. Selvom hænderne blev brugt hver dag i jobbet i tandplejen, manglede der en mere kreativ beskæftigelse, som hænder og hovede kunne slappe af med.
Art by Me opstod ud fra konceptet “paint your own pottery”, som bl.a. var et hit i andre storbyer på daværende tidspunkt, og efter at have prøvet det, faldt penslen, og de vidste præcis hvad de skulle hjem og starte op. Konceptet blev gjort vores eget ved at tilføje en masse hygge og nærvær og gøre atmosfæren hjemlig som i vores egne stuer. Langsomt og med masser af vabler på hænderne og maling i håret blev Art by Me caféen i Dannebrogsgade til, og drømme blev til virkelighed. Siden starten på Dannebrogsgade er Art by Me flyttet i større lokaler i Aalborg og der er kommet to caféer, i henholdsvis Aarhus og Horsens, og én ny ejer til.

Vi glæder os til at byder dig velkommen i vores kreative univers, og håber, at du finder lige så meget ro og nydelse som vi gør.

Anne Fruensgaard | Art by Me

Anne

Anne Fruensgaard er den sidste tilkommende ejer. Anne står for den digitale strategi og teknologi samt markedsføringen, og er Innovativ og Iværksætter med stort I. Anne har sin daglige gang i København, og når hun er i caféen er der fyldt med store tanker og lange to-do-lister. Når hun ikke arbejder, elsker hun, at se på racerbiler kører om kap eller hænge ud på stamcaféen med en god veninde. Og som navnet antyder, er hun Mettes søster

Mette Fruensgaard | Art by Me

Mette

Mette Fruensgaard er en af de to oprindelige grundlæggere af Art by Me. Mette står for indkøb af keramik til caféerne og er altid skarp til at spotte de nyeste tendenser. Når Mette ikke er i caféen, går hun en tur med sin firbenede bedste ven, Gerda, eller hopper i bølgen blå - og helst om vinteren som en ægte viking.

Annette Terp | Art by Me

Annette

Annette Terp er den anden af de to oprindelige grundlæggere af Art by Me. Hun er HR- og eventmanager og sørger for at alle vores værter og værtinder har det godt mens hun arrangerer nye events på tværs af caféerne. Når Annette ikke er i caféen, drøner hun verden rundt på sin motorcykel Rebella eller passer sine to skønne børnebørn.

Vision

Vi har en vision hos Art by Me, om at skabe et kreativt, hyggeligt og stressfrit univers, hvor alle kan finde ro og nærvær i nuet. Det er nemlig vigtigt en gang imellem at tage en pause fra hverdagens mange opgaver, pres og ansvar og bare nyde at være tilstede med dem man holder af. Vi drømmer stort, og vi ønsker at give alle mennesker denne oplevelse i Danmark såvel som resten af verden. Uanset kultur og lokation, mener vi, at alle bør have muligheden for at fordybe sig kreativt og mærke den ro man får.

Mission

Bag en drømmende og visionær virksomhed står et stærkt team. Det er vores erfaring, at vi ikke kan klare alt selv, da der bare ikke er timer eller dage nok på en uge. Derfor har vi samlet et pålideligt og dygtigt team, der klarer de daglige opgaver og kommer med gode ideer og input, der bare gør os endnu stærkere og dygtigere. Derfor ved vi, at vi gennem dialog og ved at lytte til vores medarbejdere kan skabe de rigtige rammer for dem og vores gæster. Fantastisk service giver ikke kun god feedback og glade gæster; det giver også mulighed for at etablere flere Art by Me-universer - i Danmark og i udlandet. Vi vil altid gerne give den absolut bedste service – kun på den måde kan vi vokse.

Mangfoldighed

Lær os bedre at kende og læs om vores værdier hos Art by Me

Vi skelner ikke mellem køn, alder, profession eller status. Vi byder alle velkommen. Kreativitet kommer nemlig i alle former, størrelser og indpakninger - og åh, hvor vi elsker det.

Passioneret

Lær os bedre at kende og læs om vores værdier hos Art by Me

Ved at vi selv er passioneret for vores virksomhed, koncept, ansatte og gæster, kan vi se og mærke, hvordan det smitter af på dem omkring os - og det giver bare sådan en god energi.

Oplevelsesskabende

Lær os bedre at kende og læs om vores værdier hos Art by Me

Vi maler ikke bare på keramik, vi skaber også nærvær, oplevelser og minder for livet der er både fysisk og hjertevarmende.